Categories: Čištění vzduchu

Užijte si doma léčivé účinky mořského vzduchu a minerálů na vlastní kůži.

Jak to tak vypadá, tak letos dovolenou strávíme v Čechách. Ale to ještě není důvod proto, aby jste při odpočinku nemohly dýchat zdravý mořský vzduch. Co je v mořském vzduchu? No přece mořská voda!

V mořské vodě je spousta minerálů , které dělají dobře pokožce, dýchacím cestám a lidské psychice.

Dovolená v obýváku

Za solí ve vzduchu nemusíte ani do solné jeskyně. Stačí přidat do nádoby zdravotního systému Hyla mořskou sůl a zapnout zelené tlačítko. Jiné na Hyle není. Vodu dávejte teplou, aby se mořská sůl rozpustila rychleji. Mořské soli dáte pro začátek čajovou lžičku na čtyři litry vody.

Hylu nechte běžet a promývat vzduch mořskou vodou, sami si dojděte pro víno a mandle. Pak už se jen uvelebíte v oblíbeném křesle, Hylu na dálku vypnete a se zavřenýma očima jste ve Středomoří.

A už inhalujete příjemný proud vzduchu vypraný vodou, obohacený minerály a mořskou vůní.Dýcháte:

  • čistý vzduch vypraný vodou jako u moře
  • lehce ionizovaný vzduch díky vodopádovému efektu
  • správně zvlhčený vzduch jako u moře

Aby jste si čistý vzduch vychutnaly naplno, je samozřejmě dobré nejdřív uklidit. K tomu výborně využijete právě Hylu. Pracuje na principu voda – samočistící rotační separátor. Jak Hylu vyndáte z krabice, tak ji hned využijete k rychlému a důkladnému vyprání vzduchu vodou.

Jakmile nádobu s vodou zaklapnete do podvozku a přidáte hadici, máte vodní vysavač kterým odstraňujete prach, alergeny a mikroby rychlostí 2,5 metru kubického za minutu. A protože vše zapere do vody, s vodou všechnu špínu vylijete a máte doma čisto.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Před použitím Hyly na prostorovou terapii mořských vzduchem samozřejmě vymyjete a dáte do ní čistou vodu.

Jakou mořskou sůl použijete?

Nejlepší je čistá mořská sůl. Dostanete ji v některých drogeriích. Dá se použít i Vincentka, což je v podstatě stará mořská voda. Ale tu je lepší používat vnitřně, případně k výplachům nosu.

Zvláštní účinky má sůl z Mrtvého moře. Přidejte ji do horké vody v nádobě Hyly zhruba vrchovatou polévkovou lžíci. Vytvoříte si doma podobné prostředí jako v solné jeskyni. Tento způsob inhalace je vynikající pro děti, které neposedí a při onemocnění horních dýchacích cest.

Výhody? Nemusíte nikam chodit, takže se nenakazíte něčím dalším od jiných lidí. Dýchat musí všichni, takže pokud v obýváku uděláte prostorovou terapii, nikdo neunikne. Pro lidi trpící lupénkou neboli psoriázou jde o zajímavý benefit k vyčištěné matraci.

Mořská sůl z mrtvého moře skrytá v kosmetice vždy pomáhá

Mýdlo s mořskou solí z Mrtvého moře

Oblíbená mýdla se solí z Mrtvého moře podporující léčebné účinky najdete u firmy Jericho cosmetics. Obnovují přirozenou rovnováhu pokožky a odstraňují nečistoty včetně koronaviru.

Máte tu k dispozici celou bohatou kosmetickou řadu -vyberte si !

Mýdlo s bahnem z Mrtvého moře

Pravidelnou péčí snížíte množství odpadávajících šupinek kůže, které je pro psoriázu typické.

Zároveň pokožce poskytnete jemnou a hlubokou péči, kterou potřebuje. Užijte si ji – psychická pohoda je naprosto zásadní.

Nakombinujte ji s koupelí ve vodě se solí z Mrtvého moře

Když už si užijete mořského vzduchu, tak se i vykoupejte. Na plavání to asi nebude, ale lázeň si vychutnat můžete. Podívejte se na přípravky do koupele a vyberte si podle chuti.

Po koupeli nemůže být nic hezčího než zavrtat se do čisté postýlky a blaženě usnout.

Matraci i lůžkoviny jste si při úklidu vyčistili Hylou, takže vás v ní žádná zrada nečeká. Dokonce i při psoriáze, která je z hlediska úklidu obtížná hlavně pro velké množství odlupující se kůže, máte klidné spaní. Vibrační klepač vytahá šupinky staré kůže napadané do matrace, takže spíte jako u moře na pláži.

Vyzkoušejte si, jak se s Hylou dobře dýchá a spí